Färg betonggolv garage

Halvblank, vattenbaserad 2-komponents epoxifärg, avsedd för målning av betonggolv inomhus. Hej jag ska måla mitt garage golv, Men jag skulle vilja ha lite tips om någon bra färg så slitstark som möjligt då jag ska använda garaget till mek . Hur tjockt målar man med Biltemas epoxifärg?

Målning av betonggolv i garage – billigaste alternativet – Flashback. CachadLiknandejuli 20- inlägg – ‎författareJag ska måla golvet i garaget har jag tänkt, betonggolv som har lagts. Hangar Golvfärg är en 2-komponents epoxifärg som är lämpligför golv i våtutrymmen, garage, verkstäder och industrier. Hangar är en blank, vattenburen 2-komponents epoxifärg som är lämplig för golv i våtutrymmen, garage, verkstäder och industrier. Drylok EEpoxygolvfärg använder sig utav en avancerad epoxyteknologi för bättre skydd och hållbarhet på betonggolv i garage, källare, trappor, balkonger etc.

Vi har träfärger av hög kvalitet avsedda för trägolv inomhus från bland annat Beckers. Med deras golvfärg Plus kan du måla dina betonggolv inomhus i garaget .

Med Golvfärg 1K kan du även måla betong utomhus. Betonggolvet i garaget är verkligen ett golv som ska klara av hårt slitage. Det är till exempel här vi meckar med bilen och spiller ut olja.

Midun Puts Betongfärg är en helmatt luft- och fuktgenomsläppande. Färg till garagegolvetsep 2010Renovering av garage för att kunna tvätta bil. Vilket underlag ska jag välja till garaget?

Bilder från garage renoveringen :),rh:rejsa. Betonggolv \u20vad ska jag måla betonggolvet med? Rapportera en annan bildRapportera den stötande bilden. Då jag har ett hyfsat stort garage på 120mså vill jag ju gärna hitta en billig färg som.

Biltemas golvfärg ska vara riktigt tålig å bra har jag hört. Vattenbaserad tvåkomponents epoxifärg och lämplig för t. I ett garage vill man att golvet skall ha hög slitstyrka samt. Golvfärger utan härdare (1-komponents) är billigare, men inte alls lika bra för . Förr användes epoxifärg mest till golv i verkstäder och fabriker eftersom färgen. Jag har gjutit ett nytt betonggolv i mitt garage och nu ska det målas. Jag har målat mitt dubbelgarage med biltemas färg och ja – det är väl skapligt hållbart.

Jag ska måla mitt garage (golv och väggar) och nu undrar jag om någon testat Biltemas eller Julas golvfärg? Det kanske finns någon annan färg som är .