Färg till garagegolv

Hej jag ska måla mitt garage golv, Men jag skulle vilja ha lite tips om någon bra färg så slitstark som möjligt då jag ska använda garaget till mek . Epoxyfärg på garagegolv (biltema)inläggaug 2010Hur tjockt målar man med Biltemas epoxifärg? Färg och Fog › Färg, inomhusCachadLiknandeLämplig för t.

Jag har tänkt måla med 2-komponents epoxi, slitstark färg som verkar tåla ett liv i garage. Skulle vilja ha tips om vart jag köper färg billigast, . Hangar är en blank, vattenburen 2-komponents epoxifärg som är lämplig för golv i våtutrymmen, garage, verkstäder och industrier. När färgen är blandad har du begränsad tid på dig att måla, vanligtvis två timmar. Jag har gjutit ett nytt betonggolv i mitt garage och nu ska det målas. Tjena, jag ska måla om mitt garagegolv (betong) i lämplig färg, så billigt som möjligt.

Var inne på en lokal målarfirma och diskuterade saken . Lurar lite på Biltemas golvfärg, är den bra? Garagegolv ska främst stå emot smuts och oljefläckar. Garagegolvet eller något annat betonggolv kan behöva få lite färg på sig.

Det blir snyggare – och mycket mer lättskött och slitstarkt.