Garagegolv färg biltema

Halvblank, vattenbaserad 2-komponents epoxifärg, avsedd för målning av betonggolv inomhus. Har ett flytspacklat garagegolv som jag nu har målat med biltemas epoxifärg. Jag tyckte att jag målade ganska flödigt men eftersom jag fick färg .

Epoxyfärg på garagegolv (biltema)inläggaug 2010Ni som målat med Biltemas epoxifärginläggokt 2009Måla garage golv? Målning av betonggolv i garage – billigaste alternativet – Flashback. CachadLiknandejuli 20- inlägg – ‎författareHar kollat på biltema, och med en snabb huvudräkning kommer jag behöva burkar av den färgen då den täcker kvadrat per burk, landar . Lurar lite på Biltemas golvfärg, är den bra?

Tjena, jag ska måla om mitt garagegolv (betong) i lämplig färg, så billigt. Alltså, förslag på bra garage- allt källarkvalitet önskas. Inget som helst fel på Epoxifärgen biltema har, de har ju inte gjort den själva.

Biltemas tvåkomponents golvfärg är faktiskt helt ok för. Jag och min far målade garagegolvet hemma hos honom med denna färg. Jag ska måla mitt garage (golv och väggar) och nu undrar jag om någon testat Biltemas eller Julas golvfärg? Planen är att måla om garagegolvet i sommar nåt som jag har dragit mig för att göra. Biltemas golvfärg ska vara riktigt tålig å bra har jag hört.

Tänkte skapa en liten diskussion om garagegolv 😉 Har i mitt garage. Har precis köpt hus som jag inte flyttat in i ännu men då behövs garagegolvet målas och priset verkar ju vara vettigt på Biltemas färg. Mitt golv är målat med epoxifärg för år sedan. Jag har också epoxy (från Biltema) på garagegolvet och är mycket nöjd med det, jag har väl . Imorgon kommer mitt garage att vara färdigisolerat.

Någon som vet någon bra färg att måla betonggolv med? Avslutade min garageutbyggnad strax före jul för att kunna ställa in. Har ett halvskruttigt kallgarage med snålbetong som släpper igenom fukt. Kör med biltemas golvepoxyfärg i tvättstugan i min källare. Istället för att måla så betämde jag mig för att köpa klinkers , efter lite googling så blev valet biltemas garageklinkers.

Har hört många som talar gott om Biltemas färg. Vi målade faktiskt en del av butiksytan på jobbet med den färgen och det funkar helt ok. Har någon erfarenhet av Biltemas garageklinkers? Har haft tidigare golv bara målade med betongfärg; skitbra. Hej jag ska måla mitt garage golv, Men jag skulle vilja ha lite tips om någon bra färg.

Jag funderar på att köpa Biltemas golvfärg, är det någon som har någon . Hade tänkt tvätta och måla mitt garagegolv då förra ägaren av huset var en riktig snuskpelle till Att spilla olja. Här får du nog prata med personalen på Biltema. Alla färg system måste vara kompatibla med varandra :nicka.