Kabel till lampa

Används när lampan monteras på annat ställe än lamputtaget. Köp din lampsladd i textil för din belysning online hos Lampsladdar. Textilkabel i mängder av färger i din längd och med dina kontakter, lamphållare etc .

Rapportera en annan bildRapportera den stötande bilden. När du valt dina taklampor och andra lampor, och ditt hem har den belysning som du. KOPPLA lamppropp med kabel och kåpa, jorda vit Sladdlängd: 3. Lite pinsam fråga men here it goes ;D Jag har ett hus från det glada 70-talet och när jag ska till att skruva upp en taklampa som ska installeras . El övrig hemelektronik – Eforumeforum.

Hemelektronik › El övrig hemelektronikCachadLiknandefeb. El övrig hemelektronik: Precis varit och.

Den enda kabel som måste ha en bestämd färg är skyddsjor som ska . Jag har köpt en lampa från ikea, se länken hur dom vill att man ska koppla. Med största sannolikhet är den blåa kabeln i taket nolledare och . Här visar jag hur man sätter dit en strömbrytare. Har köpt en lampa på Ikea som jag försöker koppla in.

Min undran är om jag kan använda denna kabel, och vad gör jag isåfall med den . För det första förstår jag inte instruktionerna, jag förstår inte skillnaden på jordat och o jordat uttag. Välj antal av den kabel du önskar, varje antal är en meter, och du får den levererad i den. Som del av exempelvis en lampa kan du lämpligen fästa dem med . Jag flyttade just in där jag bor och skulle hänga upp en lampa. Sladden var såklart för kort så jag förlängde med sladd från en . Vår kompakta sladdanslutna arbetslampa med LED-teknologi för professionellt bruk kan användas vid all typ av underhållsarbete.

Färdigkopplad ballast med 2m stickkontakt och 3m kabel till Cootuben. Perfekt för odlaren som är lite osäker på el, färdigkopplad Plug Play med . Som tillbehör finns en lampa att fästa på motorvärmarkabeln. Med lampan ansluten, undviks bekymmer med att hitta bilens motorvärmaruttag i mörker.