Måla garagegolv betong

Arbetsråd för Studio, Entré och Hangar Golvfärg. Det går bra att måla golv, såväl betong som trägolv. Hej jag ska måla mitt garage golv, Men jag skulle vilja ha lite tips om någon bra färg så slitstark som möjligt då jag ska använda garaget till mek .

Betonggolv eller målat betonggolvinläggaug 2007Måla golvet i garaget? CachadFörr användes epoxifärg mest till golv i verkstäder och fabriker eftersom färgen. Jag har gjutit ett nytt betonggolv i mitt garage och nu ska det målas.

Betonggolvet i garaget är verkligen ett golv som ska klara av hårt slitage. Det är till exempel här vi meckar med bilen och spiller ut olja. Jag ska måla golvet i garaget har jag tänkt, betonggolv som har lagts för c:a 10-år sedan och som nästan aldrig är använt.

Här hittar du tips och råd om hur du målar ett nytt eller målar om ett betonggolv. Beckers har färger för alla typer av golv. Oavsett om golvytan är i furu, en linoleummatta, ett trappsteg eller betong är det enkelt att måla.

Måla golvet med en behandlande och skyddande färg som förlänger dess livslängd. Med våra produkter kan du måla betonggolv med olika krav. Halvblank, vattenbaserad 2-komponents epoxifärg (bas och härdare), avsedd för målning av betonggolv inomhus, där det krävs en färg med god kemisk och . Betong är ett rufft och vackert golvmaterial som blir allt populärare.

Oavsett om du just lagt ett nytt betonggolv eller ska fräscha upp ett gammalt, .