Rund virkad matta

Okej, hur många T-shirts går det egentligen åt för att virka en rund matta av hyfsad storlek? Mattor är väl det mest basic du kan sticka och virka av trikå- och tygremsor. Du kan virka den traditionellt rund eller oval eller rektangulär, eller ännu hellre, prova .

Så denna enkla matta är virkad med Ribbon XL i färgen Stone Grey. Jag valde grått för att det är den mest smutståliga färg jag kunde komma . Mattan kan virkas större till önskat mått. Vi har virkat en liten matta som är ca cm i diameter och en lite större matta som är ca 1cm i diameter.

Förra Lördagen började jag virka en rund matta, hade funderat på det en ti och då jag hittade en inspirerande bild på instagram, kunde jag . Shoppa runda mattor hos Ellos till bra priser.

Välj bland säsongens runda mattor i de rätta färgerna. Tänk utanför boxen och köp en rund matta istället för den klassiska och rektangulära mattan. Att inreda med runda mattor ger hemmet en mjukare känsla och du . Trasmattor kan man virka på olika sätt och former. Fyrkantiga, ovala, rektangulära och runda.

Det enda som behövs är urklippta remsor av . Att virka runt är ett vanligt sätt att virka, och det är väldigt enkelt när man förstår mönstret i ökningarna.

Här ska jag förklara hur denna ökning går till, och lära dig . Lägger ut mitt mönster här – så att ni också kan virka en matta om ni vill. Förra Lördagen började jag virka en rund matta, hade funderat på det en ti och då jag hittade en inspirerande bild på instagram, kunde jag inget annat än . När kvällarna blir mörkare och tv-tittandet ökar så vill åtminstone jag ha nåt för händer. Justera ökningen med fler maskor om du tycker att det behövs, det beror på hur pass tjockt tyget är. En trevlig matta som är virkad av plastremsor som man gjorde förr. I slutet har jag en enkel beskrivning på Virkad mysig matta.

Jag håller på med en virkad matta av gamla påslakan, men jag gör den inte rund. Jag har virkat plastmattor då jag var ca 1 det var skitskoj och ganska lätt,.