Grund till friggebod leca eller plint forum

Skall jag gräva fritt under hela friggeboden eller räcker det att ställa dit plintar? Jag gjorde plintgrund med allra minsta arbete och besvär. Som plintar använde jag sen 23cm leca-block.

Grund till friggebod på lecablock – Byggahus. Ställa friggebod på leca eller betong block? Klarar jag mig med trädgårdsplattor istället för plintar. CachadLiknandeAnvänd snöre eller laser för att få rätt höjd på alla plintar. Grunden ska jag alltså göra i Lecablock, men vill inte göra den helt tät eftersom jag tror att det är bra . Första punkten behandlar den eviga frågan – bygga själv eller köpa.

Skriv en kommentar här under eller diskutera på vårt forum för . När du bygger en grund för friggebodar så väljer många en gjuten platta. Har beställt en kvm friggebod och ska nu bygga grunden själv. Frågan är nu vad för sorts grund man ska ha, leca eller plint. I en öppen plintgrund kombineras plintar med balkar och fribärande bjälklag eller bärlinor. Metoden används vid grundläggning av mindre byggnader.

Låt forumet påminna dig om att läsa vidare vid en senare tidpunkt! Det är ingen risk att det sjunker eller tjälskjuter då? Jag fick nämligen för mig att man var tvungen att köra på npn form av plintar i jorden. Tänkte bygga en friggebod för att ha gräsklipparen å dyl i. Nackdelen med leca till en friggebod är att man måste ha en stabil grun typ .