Måla betonggolv garage

Hangar Golvfärg är en 2-komponents epoxifärg som är lämpligför golv i våtutrymmen, garage, verkstäder och industrier. Ska måla betonggolv i garageinläggmaj 2016Hur tjockt målar man med Biltemas epoxifärg? Målning av betonggolv i garage – billigaste alternativet – Flashback.

CachadLiknandejuli 20- inlägg – ‎författareJag ska måla golvet i garaget har jag tänkt, betonggolv som har lagts för c:a 10-år sedan och som nästan aldrig är använt. Tjena, jag ska måla om mitt garagegolv (betong) i lämplig färg, så billigt som möjligt. Var inne på en lokal målarfirma och diskuterade saken . Halvblank, vattenbaserad 2-komponents epoxifärg, avsedd för målning av betonggolv inomhus. Martin Timell tar sig an ett gammalt garage som har fungerat som ett förråd. Han börjar med att slipa och måla om golvet.

Betonggolvet i garaget är verkligen ett golv som ska klara av hårt slitage.

Det är till exempel här vi meckar med bilen och spiller ut olja. Planen är att måla om garagegolvet i sommar nåt som jag har dragit mig för att göra. Biltemas golvfärg ska vara riktigt tålig å bra har jag hört. Vet inte varför det gör så, men kan inte måla om över för då måste jag.

Vad bör man tänka på innan man målar på ett gammal garagegolv . Här hittar du din golvfärg och roliga lösningar för dina golv. Med deras golvfärg Plus kan du måla dina betonggolv inomhus i garaget eller trappen men även .

Med Golvfärg 1K kan du även måla betong utomhus. Måla inte om golvtemparaturen understiger +10°. I garage, förråd och hobbyrum är det vanligt med betonggolv.

I dessa utrymmen ställs krav på att färgen ska . I ett garage vill man att golvet skall ha hög slitstyrka samt. Jag ska måla mitt garage (golv och väggar) och nu undrar jag om någon testat Biltemas eller Julas golvfärg? Förr användes epoxifärg mest till golv i verkstäder och fabriker eftersom färgen.

Jag har gjutit ett nytt betonggolv i mitt garage och nu ska det målas. Golvet i garaget är av betong och jag har tänkt att måla det. Men vilken färgtyp ska jag välja för att det ska hålla? Lurar lite på Biltemas golvfärg, är den bra? Har någon erfarenhet av hur länge ett målat golv håller?

I denna gör-det-själv film om att måla obehandlad betong får du några goda råd om hur du lyckas på det.