Plastremsor till mattor

Kärt barn har många namn: plastban plastsnitsel, plastremsa snitselband. Tips för dig som vill virka med plastremsor. Tänkte virka plastmatta, sån där som var modern förr.

Frågan är var finner man sådana plastsnören. Virkning – Textilhantverk iFokustextilhantverk. CachadLiknandePlastband till virkade mattor. Virkade mattor har jag gjort några stycken de senaste åren.

Jag har nu jämfört olika mönster som jag gillar och testat lite egna idéer och knåpat ihop ett eget . Avslutad okt 12:00; Vinnande bud kr virktanta (bud); Frakt Posten kr, . Ni som är 50-talsfrälsta; Sätt nu igång och virka runda plastmattor av plastremsor.

Fort går det för man använder grov virkkrok. Jämför priser och läs recensioner på Kontorsmaterial. Vi hjälper dig att hitta rätt plastband kontorsmaterial Kontorsmaterial och göra ett . Här hittar du plastremsor i fina färger för både skolan och hemmet. Våra plastremsor kan användas till pyssel, raster, idrottslektioner och lekar. PVC fri plastremsa som är återvinningsbar.

Plastband 30mmx100m gul; Artikelnummer: 8200536; Leveranstid: I lager.

Men nu har jag hittat en bok på Internet som jag köpt av Lena Nessle Virka av plastremsor. I min bok från 19finns mönster på en matta. Mest bara för inspiration för hur man jobbade med plastremsor förr.

Virkade också mattor och kassar i slutet på -talet av plastremsor. När jag köpte en virknål av metall, men med ett handtag av plast, gick det betydligt lättare. Företaget Pappelina är mest känt för sina tåliga mattor i plast.

Av samma material, remsor av plast, har Pappelina även tagit fram en lampa à la . Rad efter rad växer mattan fram över matbordet, till slut så tung att vi inte äter där. Jag har ingen erfarenhet av plastremsor utan bara av min egen budgetlösning, gamla mattor 🙂 .